İçecekler ve Pratik İçecek Hazırlama

İçecekler ve Pratik İçecek Hazırlama



Image


Dersin Amacı

Bu dersin amacı dersi alanlara içecek çeşitlerinin tanıtılması ve dersi alanları ev ortamında sağlıklı, güvenilir ve pratik bir şekilde içecek çeşitlerini hazırlayacak seviyeye getirmektir.

Dersin Öğrenme Çıktıları

Ders sonunda katılımcılar;

  • Genel olarak içecek çeşitleri hakkında bilgi sahibi olacak 

  • Çay, Bitki çayları ve Kahve çeşitleri üretebilecek

  • Soğuk çay, Gazoz üretebilecek 

  • Latte,Salep üretebilecek

  • Meyve suyu, Limonata çeşitlerini üretebilecek

  • Şalgam üretebilecek

  • Milkshake, Şerbet çeşitleri üretebilecek

Dersin Hedef Kitlesi

Gıda, Süt Teknolojisi, Aşçılık ile alakalı bölüm öğrencileri, gıda sektöründe çalışanlar başta olmak üzere herkes dersin hedef kitlesini oluşturmaktadır.

KURSA KATIL