Sofra Düzeni ve Yemek Servisi

Sofra Düzeni ve Yemek Servisi



Image


Dersin Amacı

Misafir yemek masalarının düzeni, dizaynı ve yemek servislerinin teorik ve uygulamalı aktarılması.

Dersin Öğrenme Çıktıları

Ders sonunda katılımcılar;

  • Misafir yemek masalarını tekniğe uygun hazırlar.

  • Yemek sıralamasını öğrenir.

  • Doğru yemek takımlarını kullanır.

  • Yemek servis takımlarının isimlerini öğrenir.

  • Tekniğe uygun ayırt edici yemek servisi yapar.

Dersin Hedef Kitlesi

Özellikle bayanlar ve gastronomi ile yakından ilgili erkekler.

KURSA KATIL
DERS TÜRÜ EŞ ZAMANSIZ
KATEGORİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
DERS SÜRESİ 5 HAFTA
EĞİTİM DİLİ TÜRKÇE