- BOZOK AKADEMİ
- -
- KATEGORİLER
- -
- GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
- -
- Sofra Düzeni ve Yemek Servisi
Sofra Düzeni ve Yemek Servisi
Dersin Amacı
Misafir yemek masalarının düzeni, dizaynı ve yemek servislerinin teorik ve uygulamalı aktarılması.
Dersin Öğrenme Çıktıları
Ders sonunda katılımcılar;
-
Misafir yemek masalarını tekniğe uygun hazırlar.
-
Yemek sıralamasını öğrenir.
-
Doğru yemek takımlarını kullanır.
-
Yemek servis takımlarının isimlerini öğrenir.
-
Tekniğe uygun ayırt edici yemek servisi yapar.
Dersin Hedef Kitlesi
Özellikle bayanlar ve gastronomi ile yakından ilgili erkekler.