Küçük Çocuklara İngilizce Öğretiminde Oyunlar ve Etkinlikler

DERSİN AMACI

Çocuklara ana dillerinin yanında yabancı dil olarak İngilizceyi nasıl etkili ve eğlenceli bir sekilde öğretebileceklerini katılımcılara aktarmak.

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI

Katılımcılar

1. Hafta Kazanımları

Çocukların genel, fiziksel, bilişsel, sosyal ve duygusal özelliklerini, küçük çocuk öğrenenler ile çocuk öğrenenler arasındaki farkları ve çocuklar nelerden hoşlandığını öğrenir.

Küçük çocukların iletişimsel ihtiyaçlarını bilir ve  Küçük çocuklarla onların gelişimsel ve dilsel seviyelerinin ışığında etkili iletişim kurabilir.

2. Hafta Kazanımları

Dil öğretiminde oyunların önemini ve faydalarını bilir.

Tek Kartla Oynanan Oyunları dil öğretiminde kullanır.

3. Hafta Kazanımları

İki Kartla Oynanan Oyunları dil öğretiminde kullanır.

4 Kartla Oynanan Oyunlar Dil öğetiminde kullanılır.

4. Hafta Kazanımları

Küçük çocuklara İngilizce öğretirken kullanılabilecek  diğer oyunlar ve etkinlikleri bilir.

Eğitimde uygulayıcılar için yansıma vegeribildirim kavramlarının önemini anlar. Öğrencilerinden uygulama esnasında veya sonrasında ders için geribildirim alır. Geribildirim ve yansımaların ışığında verdiği öğretimi güçlendirerek öğrenim kalitesini arttırır.

DERSİN HEDEF KİTLESİ

Aileler, Akademisyenler, Dil Öğretmenleri, Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenleri, Çocuk Gelişimciler, Öğretmen Adayları

KURSA KATIL